Τρέξτε να παίξετε… τζόκερ: Αυτή είναι η πιο τυχερή ημέρα του Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια, μεγάλες ευκαιρίες


Η 20η ημέρα του Νοεμβρίου θεωρείται η πιο τυχερή αυτού του μήνα, αφού ο Ήλιος εναρμονίζεται με τον Δία, μετατρέποντάς τη σε μία αισιόδοξη και γεμάτη ημέρα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όνειρα πραγματοποιούνται και οι φαντασιώσεις θα ξεπεράσουν την πραγματικότητα.Πώς θα κυλήσει η 20η Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο;Κριός
Ανοίγετε τις προοπτικές της καρδιάς και της ψυ…

...χής σας και μπαίνετε σε έναν κόσμο αφθονίας. Ο νους σας κατακλύζεται από σκέψεις που σας οδηγούν σε θετικά μονοπάτια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον εμπιστευθείτε.Ταύρος Κάτι το οποίο ευχόσασταν κρυφά εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται πιο κοντά από όσο νομίζετε....

Η 20η ημέρα του Νοεμβρίου θεωρείται η πιο τυχερή αυτού του μήνα, αφού ο Ήλιος εναρμονίζεται με τον Δία, μετατρέποντάς τη σε μία αισιόδοξη και γεμάτη ημέρα.Όνειρα πραγματοποιούνται και οι φαντασιώσεις θα ξεπεράσουν την πραγματικότητα.

Πώς θα κυλήσει η 20η Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο;

Κριός
Ανοίγετε τις προοπτικές της καρδιάς και της ψυχής σας και μπαίνετε σε έναν κόσμο αφθονίας. Ο νους σας κατακλύζεται από σκέψεις που σας οδηγούν σε θετικά μονοπάτια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον εμπιστευθείτε.

Ταύρος
Κάτι το οποίο ευχόσασταν κρυφά εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται πιο κοντά από όσο νομίζετε. Το πεπρωμένο σας βγαίνει στο φως. Η ειρωνεία είναι ότι εσείς το γνωρίζετε, μα νιώθετε ταυτόχρονα και έκπληξη. Χαρείτε το.Δίδυμοι
Πέρα από το ότι κάνετε πάντα θετική εντύπωση στους γύρω σας, έχετε και πολύ δυνατό ένστικτο αναφορικά με το μέλλον και ταυτόχρονα προωθείτε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Πλέον έχετε όση σοφία χρειάζεστε – το σύμπαν σάς ακούει, εκφράστε επιθυμίες.

Καρκίνος
Η καθημερινή ρουτίνα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Πλέον βλέπετε τους κόπους σας να αποδίδουν καρπούς. Μη φοβάστε να ανοίξετε την καρδιά σας και να ακολουθήσετε το μονοπάτι που ξεκινά μπροστά σας. Αρκεί μονάχα να το εμπιστευθείτε.

Λέων
Ξεκουραστείτε και γεμίστε μπαταρίες και να θυμάστε ότι όσο πιο αυθεντικές είστε απέναντι στον εαυτό σας τόσο καλύτερα θα εξελίσσονται οι σχέσεις σας. Κάντε κάτι που σας δίνει χαρά όσο αυθόρμητο κι αν είναι.

Παρθένος
Βελτιώνεστε με περισσότερους τρόπους από όσους μπορείτε να κατανοήσετε. Μάλλον ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική προσέγγιση είτε μιλάμε για τα προσωπικά είτε για τα επαγγελματικά. Σε κάθε περίπτωση εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Ζυγός
Σκέφτεστε πως ο χαρακτηρισμός ως «αισιόδοξο ζώδιο» είναι υπερβολικός, μα υπάρχει κάτι στην ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα θετικά. Ο τρόπος που υιοθετείτε αυτόν τον τρόπο ζωής είναι μαγικός. Συνεχίστε έτσι.Σκορπιός
Πλέον, αποδέχεστε τον αυθεντικό εαυτό σας, μέσα στο ταξίδι αναζήτησης της πραγματικής σας ταυτότητας. Υπάρχει ομορφιά στην αλλαγή, μην το ξεχνάτε.

Τοξότης
Η ζωηρή σας φαντασία είναι ασταμάτητη. Συνειδητοποιείτε πως τα όρια δεν είναι για εσάς και πλέον εξελίσσεστε με περισσότερους τρόπους από τους οποίους εσείς οι ίδιες συνειδητοποιείτε.

Αιγόκερως
Υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και το ένστικτό σας, όταν πρόκειται να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια, τα οποία θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Υδροχόος
Νιώθετε το πάθος να αυξάνεται. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να παίρνετε τα ηνία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή – συνεχίστε να καλλιεργείτε την αίσθηση της αυθεντικότητάς σας.

Ιχθύς
Αναζητάτε πάντα τι κρύβεται στο παρασκήνιο. Τα πνευματικά ταξίδια είναι για εσάς μοναδικές εμπειρίες. Επισκεφθείτε μέρη με πλούσιο πολιτιστικό background, τα οποία θα σας εμπνεύσουν και θα εμπλουτίσουν τον πνευματικό σας κόσμο.Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.