“Καμπανάκι” από την Άση Μπήλιου για τη νέα χρονιά: “Έρχονται πολλές αλλαγές. Κομβικός μήνας ο Μάρτιος του 2023”

November 29, 2022


Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Άση Μπήλιου σχετικά με την αστρολογία σαν πεδίο και εκείνους που είναι αρνητικά προσκείμενοι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως είπε αρχικά η Άση Μπήλιου:«Με ενοχλεί το “πιστεύω” στην αστρολογία. Η αστρολογία δεν έχει να κάνει με “πιστεύω”. Στο μυαλό των περισσοτέρων είναι ένας αχταρμάς.Είναι λίγο αστρολογία, είναι λίγο φλιτζ…

...άνι και λίγο καφές και λίγο χαρτί και να σου πω τη μοίρα σου. Νομίζουν ότι η αστρολογία είναι αυτό.Η αστρολογία απέχει πολύ από όλο αυτό. Μπορεί να θεωρείται “ψευδοεπιστήμη”, αλλά μπορώ να σας αραδιάσω πολλές “ψευδοεπιστήμες”, με την έννοια ότι δεν πληρούν τα κριτήρια, τα...

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Άση Μπήλιου σχετικά με την αστρολογία σαν πεδίο και εκείνους που είναι αρνητικά προσκείμενοι.



Όπως είπε αρχικά η Άση Μπήλιου:

«Με ενοχλεί το “πιστεύω” στην αστρολογία. Η αστρολογία δεν έχει να κάνει με “πιστεύω”. Στο μυαλό των περισσοτέρων είναι ένας αχταρμάς.

Είναι λίγο αστρολογία, είναι λίγο φλιτζάνι και λίγο καφές και λίγο χαρτί και να σου πω τη μοίρα σου. Νομίζουν ότι η αστρολογία είναι αυτό.

Η αστρολογία απέχει πολύ από όλο αυτό. Μπορεί να θεωρείται “ψευδοεπιστήμη”, αλλά μπορώ να σας αραδιάσω πολλές “ψευδοεπιστήμες”, με την έννοια ότι δεν πληρούν τα κριτήρια, τα αυστηρά επιστημονικά κριτήρια.



Για να θεωρείς τον εαυτό σου αστρολόγο δεν αρκεί να έχεις διαβάσει κάποια βιβλία και να έχεις μπει στο internet. Για να θεωρείται κάποιος αστρολόγος πρέπει να έχει σπουδάσει.

Δεν μπορείς να λέγεσαι αστρολόγος αν δεν έχεις βασικές γνώσεις, αστρονομίας, γεωμετρίας και μαθηματικών».

Στη συνέχεια η Άση Μπήλιου ρωτήθηκε για το τι μας επιφυλάσσει το 2023:

«Το 2023 θα έχουμε πολλές πλανητικές αλλαγές που θα ανακουφίσουν πολλά ζώδια. Μια συγκλονιστική πλανητική αλλαγή που θα έχουμε είναι ότι ο Πλούτωνας φεύγει από τον Αιγόκερω.

Σε αυτή τη θέση ήταν από το 2008 και έφερε τα πάνω κάτω στην οικονομία. Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο κομβικός μήνας του 2023. Θα έχουμε πολλές αλλαγές».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.